Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük madeni para görmek

Rüyada büyük madeni para görmek

Rüyada büyük madeni para görmek Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, dini bütün bir eşe sahip olacağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, bereketin eksileceğine alamet eder.

Rüyada büyük madeni para gördüyseniz:

  • Farklı çalışmalar, sosyal aktiviteler esnasında aksilikler, arkadaşlarınızla ilişkilerinizde yanlış anlaşaılmalar söz konusu olabilir veya bir tanıdığınız size destek olabilir.

Rüyada büyük madeni para görmek neşe ve sağlıkla geçeceğine, rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bozuk madeni para görmek sahip olduğu nimetin artacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada madeni para görmek kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına rivayet eder.

Rüyada eski madeni para görmek sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada madeni para toplamak sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, güzel bir hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir başkasına madeni para vermek ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada birine madeni para vermek çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, cesaretini yeninden toplayacağına delalettir.

Rüyada yabancı madeni para görmek daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, yanlış kişilere denk geleceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments