Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir başkasına madeni para vermek

Rüyada bir başkasına madeni para vermek

Rüyada bir başkasına madeni para vermek çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, elinden gelen herşeyi yapacağına rivayet eder.

Rüyada bir başkasına madeni para vermek gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol etmeniz gerekiyor.

Rüyada topraktan madeni para bulmak aydınlık bir yola çıkılacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına delalettir.

Rüyada bir başkasına madeni para vermek ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, tüm planların zamanında neticeleneceğine yorulur.

Rüyada birinden madeni para almak sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada topraktan madeni para çıkarmak çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada madeni para toplamak anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada birine madeni para vermek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine inanılır.

Rüyada eski madeni para görmek insanlar tarafından takdir toplayacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına delalet eder.

Rüyada değerli madeni para görmek yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments