Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı madeni para görmek

Rüyada yabancı madeni para görmek

Rüyada yabancı madeni para görmek hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, kazancının günden güne düşeceğine işaret eder.

Rüyada yabancı madeni para gördüyseniz:

  • Herkesin kendi fikirlerinin ele alındığından emin olduğu bir uzlaşma metni sağlamaya çalışabilirsiniz.

Rüyada yabancı madeni para görmek dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine tabir olunur.

Rüyada madeni para toplamak sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işarettir.

Rüyada madeni para görmek çok güzel haberler ile dönüleceğine, bir sınavdan geçileceğine, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada birinden madeni para almak rakiplerini yeneceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine inanılır.

Rüyada madeni para almak kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada topraktan madeni para toplamak huzur içinde yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, kişinin başarıdan başarıya koşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tarihi madeni para görmek eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada madeni para bulmak bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, ileride çok zengin biri olacağına, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments