Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski madeni para görmek

Rüyada eski madeni para görmek

Rüyada eski madeni para görmek iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, yıkılacağına, üzüleceğine alamet eder.

Rüyada eski madeni para gördüyseniz:

  • Sadece konuşmak yerine planlarınızı uygulamaya geçirmelisiniz.

Rüyada eski madeni para görmek sabit geliri olacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına delalettir.

Rüyada madeni eski para görmek kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına alamet eder.

Rüyada topraktan madeni para çıkarmak bir rahat yüzü görmeyeceğine, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok madeni para görmek üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bozuk madeni para görmek daha çok önemli başarılara sahip olacağına, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine yorulur.

Rüyada büyük madeni para görmek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere delalet etmektedir.

Rüyada ölüden madeni para almak en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada madeni para vermek hedeflerine yaklaşacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments