Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük lokma yemek

Rüyada büyük lokma yemek

Rüyada büyük lokma yemek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, eşinden yana huzurlu olacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına inanılır.

Rüyada büyük lokma yemek gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla iyimser veya hayalperest olmak zarar verebilir.

Rüyada büyük lokma yemek ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, rızkın artacağına, inancının zayıflayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tatlı lokma yemek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına tabir olunur.

Rüyada bir lokma ekmek yemek sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, yenileneceğine ve can bulacağına inanılır.

Rüyada türbede lokma yemek mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına inanılır.

Rüyada lokma dağıtmak temize çıkacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada ağızdan lokma çıkarmak tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, para kazanmaya, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine işaret eder.

Rüyada lokman hekim görmek bunun da rüya sahibine sorun olacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına inanılır.

Rüyada lokman suresini görmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments