Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türbede lokma yemek

Rüyada türbede lokma yemek

Rüyada türbede lokma yemek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına alamet eder.

Rüyada türbede lokma yemek gördüyseniz:

  • Soğukkanlılığı elden bırakmayın.

Rüyada türbede lokma yemek yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük lokma yemek ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine alamet eder.

Rüyada bir lokma ekmek yemek onu darda bırakmayacağına, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada tatlı lokma yemek sayılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına yorulur.

Rüyada lokma görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada lokma tatlısı görmek çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada lokman hekimi görmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada lokma dökmek yarar sağlamayacağına, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments