Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yolunmuş kaz görmek

Rüyada yolunmuş kaz görmek

Rüyada yolunmuş kaz görmek büyük fırsatlarla karşılaşacağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada yolunmuş kaz gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar, işler, düzenlemeler veya üzerinde uzlaşılmış konular değişim dönüşüm yaşıyor.

Rüyada yolunmuş kaz görmek hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına delalettir.

Rüyada uçan kaz sürüsü görmek işlerinin aksayacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine rivayet eder.

Rüyada kaz ciğeri yemek sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaz kovalamak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, borçlarının biteceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yabani kaz görmek maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kürek kazma görmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah kaz görmek kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada kaz kesmek bazı operasyonlar geçireceğine, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments