Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurtlayan kaz görmek

Rüyada yumurtlayan kaz görmek

Rüyada yumurtlayan kaz görmek karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, yiyip içeceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine delalet eder.

Rüyada yumurtlayan kaz gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri dile getirme veya sunma biçiminiz isteklerinizin gerçekleşmesinde veya olayların umut ettiğiniz şekilde gelişebilmesinde etkili olacağa benziyor.

Rüyada ölmüş kaz görmek sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, şükrederek yaşayacağına, sıkıntılarını atlatacağına yorulur.

Rüyada kaz kovalamak sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada kazma almak ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, toplum içinde daha oturaklı davranacağına delalettir.

Rüyada kaz tavuk görmek çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına delalettir.

Rüyada kaz eti görmek rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına işarettir.

Rüyada beyaz kaz yakalamak gün günden daha da kötüye gideceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kaz görmek kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada kürek kazma görmek prestij kazanacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments