Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaz yakalamak

Rüyada kaz yakalamak

Rüyada kaz yakalamak verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada kaz yakalamak gördüyseniz:

  • Bazı hayallerin gerçek olabilmesi için, o yolda bazı adımlar atılması gerekebilir.

Rüyada uçan kaz yakalamak büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine işaret eder.

Rüyada yabani kaz yakalamak hayatının bir anda renkleneceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kaz yakalamak geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaz yakalamak çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada kaz tüyü yorgan görmek hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, mutsuz ve hasta olacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçan kaz görmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, gelişim içine girileceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine yorulur.

Rüyada evde kaz görmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, acı veren kazalara yorulmaktadır.

Rüyada erkek kaz görmek maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments