Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük jip görmek

Rüyada büyük jip görmek

Rüyada büyük jip görmek elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, nice noksanlık içinde olduğuna, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, iyi geçineceğine işaret eder.

Rüyada büyük jip gördüyseniz:

  • Ufukta aşk var veya bazı ilişkileriniz ivme kazanabilir.

Rüyada büyük hediye almak yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, atılan adımların zarar vereceğine yorulur.

Rüyada beyaz büyük taş görmek sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine rivayet eder.

Rüyada büyük su görmek güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski ve büyük ev görmek uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük siyah bir yılan görmek çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada büyük ikramiye kazanmak engellerden kurtulacağına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada çok büyük cami görmek kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine delalettir.

Rüyada yaşından büyük biriyle evlenmek ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments