Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşından büyük biriyle evlenmek

Rüyada yaşından büyük biriyle evlenmek

Rüyada yaşından büyük biriyle evlenmek dertlerin sona ereceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada yaşından büyük biriyle evlenmek gördüyseniz:

  • Sağlığınız açısından, fiziksel olarak bir rahatsızlığınız olmasa da, geçirebileceğiniz ufak tefek kazalar yüzünden sarsılabilirsiniz.

Rüyada kendinden yaşça büyük biriyle evlenmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada yaşça büyük biriyle evlenmek çok iyi mevkilere geleceğine, sadece kendisini düşüneceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına işaret eder.

Rüyada yaşından büyük biriyle evlenmek hayırlı zamanlar geçireceğine, nasiplerini alacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı birinin evlendiğini görmek hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, büyük bir üzüntü yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine delalet eder.

Rüyada erken yaşta evlenmek başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı bir adamla evlendiğini görmek maddi yükümlülüklerin azalacağına, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine inanılır.

Rüyada genç yaşta evlenmek yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına inanılır.

Rüyada yaşlı bi adamla evlenmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments