Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çürük incir görmek

Rüyada çürük incir görmek

Rüyada çürük incir görmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, korkularının yok olacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çürük incir gördüyseniz:

  • Keyifli işlerin içine girebilir veya birlikte olmaktan keyif aldığınız kişilerle zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada çürük incir görmek rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, daha sonra işlerin açılacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine tabir olunur.

Rüyada çürük dişin döküldüğünü görmek darlığa düşmeyeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına alamet eder.

Rüyada çürük mantar toplamak ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, zor zamanların sona ereceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine yorulur.

Rüyada çürük bina görmek hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, çeşitleneceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına delalet etmektedir.

Rüyada çürük diş kırmak atılan adımların başarıya çıkacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çürük kapı görmek nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, başarısız olacağına rivayet eder.

Rüyada çürük patates yemek gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada çürük dut görmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments