Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük para kazanmak

Rüyada büyük para kazanmak

Rüyada büyük para kazanmak hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, kişinin her daim iyi anılacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, bereketli bir yaşama sahip olunacağına, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük para kazanmak gördüyseniz:

  • Evde ilgi bekleyen kişileri ihmal etmemelisiniz.

Rüyada büyük miktarda para kazanmak istenmeyen olaylar yaşanacağına, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada büyük para kazanmak her anlamda güçleneceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada piyangodan büyük ikramiye kazanmak gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına delalettir.

Rüyada büyük kazanda su görmek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük ikramiye kazanmak kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bol para kazanmak aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, ömür boyu süreceğine, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine yorulur.

Rüyada oyundan para kazanmak yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, terfi alamayacağına, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının para kazandığını görmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments