Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük havuzda yüzmek

Rüyada büyük havuzda yüzmek

Rüyada büyük havuzda yüzmek burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük havuzda yüzmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ilgilendiren konularda nihai kararlar alabilirsiniz.

Rüyada büyük bir havuzda yüzmek projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, yorulacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük havuzda yüzmek deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, küslükleri gidereceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına rivayet eder.

Rüyada çok büyük havuzda yüzmek yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, eve kapanacağına tabir olunur.

Rüyada büyük bir havuzda yüzdüğünü görmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, başına tekin olmayan olayların geleceğine delalet eder.

Rüyada havuzda denizde yüzmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada bir havuzda yüzmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Rüyada kaplıca havuzunda yüzmek birlikteliğe başlayacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine delalettir.

Rüyada bulanık havuzda yüzmek hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments