Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok büyük havuzda yüzmek

Rüyada çok büyük havuzda yüzmek

Rüyada çok büyük havuzda yüzmek kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, kişinin keyfinin yerine geleceğine, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına delalettir.

Rüyada çok büyük havuzda yüzmek gördüyseniz:

  • Belli konularda bağlayıcı sözler vermeye veya önemli jestler yapmaya meyilli olabilirsiniz.

Rüyada çok büyük havuzda yüzmek eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine yorulur.

Rüyada büyük bir havuzda yüzmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, duaların Allah katında karşılığını bulacağına, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına delalet eder.

Rüyada büyük bir havuzda yüzdüğünü görmek çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük havuzda yüzmek kendisini yıpratacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada kaplıca havuzunda yüzmek en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına inanılır.

Rüyada başkasının havuzda yüzdüğünü görmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada havuzda yunus balığıyla yüzmek çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, istediği başarıya kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada tertemiz havuzda yüzmek yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments