Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir havuzda yüzmek

Rüyada büyük bir havuzda yüzmek

Rüyada büyük bir havuzda yüzmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, problemlerle baş etmekte zorlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük bir havuzda yüzmek gördüyseniz:

  • Hemen karar vermemekte haklısınız.

Rüyada büyük havuzda yüzmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, kısmet alacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok büyük havuzda yüzmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük bir havuzda yüzdüğünü görmek dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına yorulur.

Rüyada büyük bir havuzda yüzmek dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, akıllı adımlar atacağına, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına işarettir.

Rüyada balık dolu havuzda yüzmek rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, iyiliğe kavuşacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına yorulur.

Rüyada havuzda kadınlarla yüzmek tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına rivayet eder.

Rüyada havuz yüzmek maddi imkanlarının çoğalacağına, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi kriz yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada küçük bir havuzda yüzmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, hayatını kazanırken keyif alacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments