Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir havuzda yüzmek

Rüyada bir havuzda yüzmek

Rüyada bir havuzda yüzmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir havuzda yüzmek gördüyseniz:

  • Hassasiyetlerinizi paylaşan bir kişiye rastlayana kadar duygularınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada biriyle havuzda yüzmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, baht açıklığına ve şansın döneceğine alamet eder.

Rüyada yosunlu havuzda yüzmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıyafetle havuzda yüzmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, günah işlemeyi terk edeceğine, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine işarettir.

Rüyada yılanlı havuzda yüzmek karısının çok mutlu olacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle havuzda yüzmek aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına işaret eder.

Rüyada havuz yüzmek sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, onun istediği yoldan gideceğine inanılır.

Rüyada havuzda sırt üstü yüzmek elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, onları rahat ettireceğine yorulur.

Rüyada olimpik havuzda yüzmek hem yaşama olan inancına kavuşacağına, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments