Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir havuzda yüzdüğünü görmek

Rüyada büyük bir havuzda yüzdüğünü görmek

Rüyada büyük bir havuzda yüzdüğünü görmek istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, elindeki malların gideceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, ağız tadının bozulmayacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine yorulur.

Rüyada büyük bir havuzda yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Kendi araştırmalarınız doğruyu görmenizi kolaylaştırabilir.

Rüyada büyük havuzda yüzmek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok büyük havuzda yüzmek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük bir havuzda yüzdüğünü görmek çok sıkıntı çekeceğine, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına delalet eder.

Rüyada büyük bir havuzda yüzmek kazancının da hiç eksilmeyeceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine işarettir.

Rüyada biriyle havuzda yüzmek çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada temiz bir havuzda yüzmek varlıklı kimse olacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına işarettir.

Rüyada karanlık havuzda yüzmek bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına tabir olunur.

Rüyada havuzda yüzmek yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments