Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göbek toplamak

Rüyada göbek toplamak

Rüyada göbek toplamak başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine yorulur.

Rüyada göbek toplamak gördüyseniz:

  • Hayatınızın belli alanlarında yenilenme enerjisi söz konusu olabilir.

Rüyada kuzu göbeği mantarı topladığını görmek yeni ve isabetli adımlar atılacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, ekmeğinin artacağına tabir olunur.

Rüyada göbek toplamak çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, zarar verici olaylar yaşanacağına, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuzu göbeği mantarı toplamak yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kuzu göbeği topladığını görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına alamet eder.

Rüyada kuzu göbeği toplamak bereketli bir döneme girileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada şiş göbek görmek çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek bebeğin göbek bağını görmek işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine delalet eder.

Rüyada göbek kordonu kesmek maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, yalan söylemeyeceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments