Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük gemiler görmek

Rüyada büyük gemiler görmek

Rüyada büyük gemiler görmek aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, problemlerle baş etmekte zorlanacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, borç batağına düşeceğine rivayet eder.

Rüyada büyük gemiler gördüyseniz:

  • Dostlarınızla, sevdiğiniz kimselerle her zamankinden daha fazla birlikte olacak, onlarla güzel vakitler geçireceksiniz.

Rüyada beyaz büyük gemi görmek kişinin her işi severek yapacağına, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada büyük bir gemi görmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, yeni duygular tadacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük gemide olmak mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine işarettir.

Rüyada büyük bir gemide olmak hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada büyük gemi görmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada çok büyük gemiler görmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine delalettir.

Rüyada büyük bi gemi görmek birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük beyaz gemi görmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, kudretinin yerine geleceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments