Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz büyük gemi görmek

Rüyada beyaz büyük gemi görmek

Rüyada beyaz büyük gemi görmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz büyük gemi gördüyseniz:

  • İsterseniz fiziksel risk taşıyan şeyleri bile rahatlıkla göze alabilirsiniz.

Rüyada büyük beyaz gemi görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz büyük gemi görmek kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, zahmete ve derde düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük gemiler görmek elindekileri kaybedeceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine yorulur.

Rüyada büyük yük gemisi görmek olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına alamet eder.

Rüyada büyük bir gemi görmek ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde büyük gemiler görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına yorulur.

Rüyada çok büyük bir gemi görmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına işaret eder.

Rüyada büyük bir gemide olmak emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments