Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük gemi görmek

Rüyada büyük gemi görmek

Rüyada büyük gemi görmek özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, karalar bağlayacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, daha büyük adımlar atılacağına, itibar göreceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada büyük gemi gördüyseniz:

  • Ne yaparsanız yapın hızınızı yükseltmek zorundasınız.

Rüyada büyük gemi görmek kırılan kalbin onarılacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada büyük gemiye binmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada büyük gemiler görmek işlerinde büyük başarılar kazanacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına işarettir.

Rüyada büyük bir gemide olduğunu görmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına yorulur.

Rüyada beyaz büyük gemi görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok büyük gemiler görmek çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde büyük gemiler görmek iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada büyük bir gemiye binmek çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, lüks şekilde yaşayacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments