Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bi gemi görmek

Rüyada büyük bi gemi görmek

Rüyada büyük bi gemi görmek özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, attığı adımların boşa çıkacağına işarettir.

Rüyada büyük bi gemi gördüyseniz:

  • Bir arkadaş toplantısında önemli kararlar alabilirsiniz.

Rüyada büyük bir gemide olmak işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz büyük gemi görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, rızık elde edeceğine delalet eder.

Rüyada büyük bi gemi görmek en karanlık zamanında elinden tutacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, dertlerinden arınacağına işarettir.

Rüyada büyük bir gemiye binmek yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına delalet eder.

Rüyada büyük gemiye binmek rakiplerin teker teker alt edileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada büyük beyaz gemi görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada büyük gemide yolculuk yapmak büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük yolcu gemisine binmek yanlış kişilere denk geleceğine, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments