Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok büyük gemiler görmek

Rüyada çok büyük gemiler görmek

Rüyada çok büyük gemiler görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, kariyerinin yükseleceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok büyük gemiler gördüyseniz:

  • Kimsenin sizin için en iyisini yapacağına güvenemezsiniz.

Rüyada çok büyük gemiye binmek sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada büyük gemiler görmek zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük bir gemide olmak dertlerine derman bulacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına alamet eder.

Rüyada büyük beyaz gemi görmek dualarına karşılık alacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına inanılır.

Rüyada denizde büyük gemi görmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, mutluluğa ve neşeye delalet etmektedir.

Rüyada çok büyük bir gemi görmek kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, nefsine uyacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük bir gemide olduğunu görmek sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada büyük gemide olmak sabrını zorlayacağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments