Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir gemi görmek

Rüyada büyük bir gemi görmek

Rüyada büyük bir gemi görmek elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, sorunlarını bitireceğine, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, bereketli ve hayırlı olacağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, borçlanıp, hasta olacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük bir gemi gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren işler veya projeler kazançlarınızı arttırmanızı ya da yeni iş birlikleri kurmanızı sağlayabilir.

Rüyada büyük yük gemisi görmek ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine alamet eder.

Rüyada büyük gemiler görmek zor durumların biteceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, hayallerde değişiklikler olacağına yorulur.

Rüyada büyük gemide olmak en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, kısmetlerinin açılacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük bi gemi görmek eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada büyük beyaz gemi görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, bahtın açık olmasına, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük gemi görmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada büyük bir gemi görmek hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, hem rahat bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada çok büyük gemiler görmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments