Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir gemide olmak

Rüyada büyük bir gemide olmak

Rüyada büyük bir gemide olmak maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, önünü açacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada büyük bir gemide olmak gördüyseniz:

  • Sizin için fazla önemi olmayan bir erkek çevrenizde fazlaca dolanarak bazı tekliflerde bulunabilir.

Rüyada çok büyük bir gemi görmek çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük gemiler görmek yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada büyük bir gemide olmak sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine delalettir.

Rüyada çok büyük gemiler görmek rahat bir hayatı olacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, anne babanın bu sayede mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük bir gemiye binmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük gemide yolculuk yapmak ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük gemi görmek kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, üzüntü verici olaylar yaşanacağına delalettir.

Rüyada denizde büyük gemiler görmek uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments