Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir gemide olduğunu görmek

Rüyada büyük bir gemide olduğunu görmek

Rüyada büyük bir gemide olduğunu görmek girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, mal ve varlık sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada büyük bir gemide olduğunu gördüyseniz:

  • Özel hayatınızla ilgili sırlarınızı paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada büyük bir gemide olduğunu görmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, çok iyi işler gerçekleştireceğine, sosyal hayatında da mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük yolcu gemisi görmek yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada büyük gemide olmak yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada büyük gemiye binmek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok büyük gemiler görmek gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına delalettir.

Rüyada büyük gemi görmek yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, güç, kudret ve iman sahip olacağına alamet eder.

Rüyada büyük beyaz gemi görmek canını sıkan şeyleri yeneceğine, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına işaret eder.

Rüyada büyük bir gemide olmak çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments