Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük fare görmek

Rüyada büyük fare görmek

Rüyada büyük fare görmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, kucaklaşacağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük fare gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ya da sevgi temalı ilişkileriniz açısından olumlu gelişmeler söz konusu olabilir, kendinizi iyi hissedebilirsiniz.

Rüyada evde büyük fare görmek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, mutsuz ve huzursuz olacağına tabir olunur.

Rüyada çok büyük fare görmek sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına delalet eder.

Rüyada siyah büyük fare görmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, kısmetlerinin artacağına, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok büyük bir fare görmek kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük bir fare görmek kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok büyük fare öldürmek böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada büyük ve küçük fare görmek bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada ölmüş büyük fare görmek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments