Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük dil görmek

Rüyada büyük dil görmek

Rüyada büyük dil görmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, bolluk içine olacağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, işlerin çığırından çıkacağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Rüyada büyük dil gördüyseniz:

  • Mevcut durumlara veya isteklerinize uyum sağlayan yeni bakış açıları geliştirebilirsiniz.

Rüyada büyük dil görmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, donatacağına işaret etmektedir.

Rüyada hayvan dili yemek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sağır ve dilsiz birini görmek düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına alamet eder.

Rüyada kendi dilini yemek rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına yorulur.

Rüyada dili uzamak üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada deve dili görmek hep dinç ve genç kalacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, ferah bir eve geçileceğine yorulur.

Rüyada yılan dili kesmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına delalettir.

Rüyada dili tutulduğunu görmek kazançlı çalışmalar yapılacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments