Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağır ve dilsiz birini görmek

Rüyada sağır ve dilsiz birini görmek

Rüyada sağır ve dilsiz birini görmek ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına tabir olunur.

Rüyada sağır ve dilsiz birini gördüyseniz:

  • Bazı konuları abartmanız veya aşırıya kaçmanız durumunda kötü görünebilirsiniz.

Rüyada sağır ve dilsiz birini görmek eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada sağır dilsiz olmak hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada sağır ve dilsiz olduğunu görmek tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, art niyetli kişilere uyacağına, azap çektiğine tabir olunur.

Rüyada sağır dilsiz görmek elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, kısa süre içinde yalnız kalınacağına delalettir.

Rüyada dilsiz sağır görmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sağır dilsiz birinin konuştuğunu görmek kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sağır bebek görmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına işaret eder.

Rüyada sağır insan görmek yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments