Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük denizde yüzmek

Rüyada büyük denizde yüzmek

Rüyada büyük denizde yüzmek kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, toparlanacağına, kendine geleceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük denizde yüzmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için güzel şeyler yapma ihtimaliniz varsa, kendinizi tutmamalı veya uzlaşılması gereken konularda ödünler vermemelisiniz.

Rüyada büyük bir denizde yüzmek şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, yenilenme yaşayacağına delalettir.

Rüyada büyük denizde yüzmek aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük bir havuzda yüzdüğünü görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, hem işinde başarılı olacağına işarettir.

Rüyada büyük havuzda yüzmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük suda yüzmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, fikirlerinin çatışacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada çok büyük havuzda yüzmek ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına rivayet eder.

Rüyada büyük bir havuzda yüzmek hayırlı bir evlilik yapılacağına, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük balıkla yüzmek iç dünyasında rahata kavuşacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments