Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük suda yüzmek

Rüyada büyük suda yüzmek

Rüyada büyük suda yüzmek hayat kalitesinin de yükseleceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine rivayet eder.

Rüyada büyük suda yüzmek gördüyseniz:

  • Şansınızı kullanmalısınız.

Rüyada büyük suda yüzmek sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına rivayet eder.

Rüyada büyük bir suda yüzmek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, kazancının azalacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada bulanık suda yüzmek yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, kazancının iki kat artacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada derin bir suda yüzmek kafasının rahatlayacağına, hayattan yana umudunun kırılacağına, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada soğuk suda yüzdüğünü görmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine, fesat kimselerin çıkacağına rivayet eder.

Rüyada sıcak suda yüzdüğünü görmek zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, eğlenceli günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah suda yüzmek üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına delalet eder.

Rüyada çamurlu suda yüzmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments