Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük dana görmek

Rüyada büyük dana görmek

Rüyada büyük dana görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, özel hayatında mutlu olacağına, huzurunun yerine geleceğine, bankadaki hesaplarının da kabaracağına işaret eder.

Rüyada büyük dana gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda, maddi alanlarda ya da iş hayatınızda farklı bir yöne gitme ihtimaliniz var.

Rüyada büyük dana görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dana kestiğini görmek rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada canlı dana görmek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, rahatlığa ereceğine alamet eder.

Rüyada dana kesimi görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada danayı kesmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada boynuzlu dana görmek anne baba dualarının alınacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada konuşan dana görmek mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, kısmetlerin günden güne artacağına yorulur.

Rüyada dana inek görmek oldukça uzun bir yolculuğa, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments