Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canlı dana görmek

Rüyada canlı dana görmek

Rüyada canlı dana görmek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, rahat bir döneme girileceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, işlerin de hafifleyeceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada canlı dana gördüyseniz:

  • Baskıcı kişilere boyun eğmemeli, kendi yolunuzdan ilerlemelisiniz.

Rüyada canlı dana görmek makamının sarsılmayacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, kimseyle konuşmayacağına delalet eder.

Rüyada dana kellesi pişirmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine rivayet eder.

Rüyada inek ve danasını görmek hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dana dili yemek hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, hedefine çok kolay ulaşacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine işaret etmektedir.

Rüyada iki tane dana görmek sıkıntıya düşüreceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada dana kestiğini görmek özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ala dana görmek kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, attığı her adımı düşüneceğine yorulur.

Rüyada siyah beyaz dana görmek bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, dolayısıyla geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments