Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada konuşan dana görmek

Rüyada konuşan dana görmek

Rüyada konuşan dana görmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, verilen emeğin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada konuşan dana gördüyseniz:

  • Seyahatlaer söz konusu olabilir.

Rüyada dananın konuştuğunu görmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada konuşan dana görmek iç dünyanızın sakinleşeceğine, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine tabir olunur.

Rüyada dana doğduğunu görmek rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına delalettir.

Rüyada dana derisi yüzmek iş hayatında rahat edileceğine, geçiminin kolaylaşacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada dana almak rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına işaret eder.

Rüyada dişi dana görmek sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dana ayağı görmek istihdam edeceğine, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, onu dinleyeceğine delalettir.

Rüyada ölmüş dana görmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments