Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dana kesimi görmek

Rüyada dana kesimi görmek

Rüyada dana kesimi görmek hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, bir anda atılıma geçeceğine, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dana kesimi gördüyseniz:

  • Pratikte size hiç bir faydası dokunmayacak işlerle ilgilenmeniz nedeniyle gereksiz yere vakit kaybedebilirsiniz.Görünüşe göre işinizle ilgili konulan halletmede biraz sıkıntılar yaşayacaksınız.

Rüyada dana kesimi görmek sonucun kendisi için çok iyi olacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, işlerin daha kötüleşeceğine inanılır.

Rüyada saç kesimi görmek çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine delalettir.

Rüyada saç kesimi yapmak işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada saç kesimini görmek borçlarının çoğalacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada inek kesimi görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, amaçlarına ulaşmaya, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada hayvan kesimi görmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine rivayet eder.

Rüyada dana ciğer görmek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada dana beslemek dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments