Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük dalgadan kaçmak

Rüyada büyük dalgadan kaçmak

Rüyada büyük dalgadan kaçmak herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, emeklerin boş yere harcanacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük dalgadan kaçmak gördüyseniz:

  • Bir süredir oldukça yavaş ilerleyen işler, planlar veya programlar hız kazanmaya başlıyor.

Rüyada büyük dalgadan kaçmak işlerini yoluna koyacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına delalettir.

Rüyada büyük dalgalardan kaçmak yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine delalettir.

Rüyada deniz dalgasından kaçmak hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine inanılır.

Rüyada deniz dalgalarından kaçmak huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada dalgadan kaçmak çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada dalgalardan kaçmak çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada dev dalgalardan kaçmak geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine rivayet eder.

Rüyada büyük dalgadan kurtulmak işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments