Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir dalga görmek

Rüyada büyük bir dalga görmek

Rüyada büyük bir dalga görmek büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, makama ve rızka sahip olacağına, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada büyük bir dalga gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun uyumlu ilişkilerinizi bozma eğilimindesiniz.

Rüyada büyük dalgaya kapılmak ticaretinin de hızlanacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine alamet eder.

Rüyada büyük su dalgası görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, çekilen zahmetin çoğalacağına yorulur.

Rüyada büyük dalgalardan kurtulmak sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada büyük dev dalgalar görmek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine delalet eder.

Rüyada büyük dalgalardan kaçmak maddi gücünün katlanacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada çok büyük deniz dalgası görmek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük dalgalar görmek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizde çok büyük dalgalar görmek bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, eğitim konusunda bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments