Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük dalgalardan kaçmak

Rüyada büyük dalgalardan kaçmak

Rüyada büyük dalgalardan kaçmak helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, gönlünün rahata ereceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına delalet eder.

Rüyada büyük dalgalardan kaçmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir yerden gelecek davetler, teklifler ya da öneriler istediğiniz veya yapmak istediğiniz bazı şeyler üzerinde ilginç bir etki yaratabilir.

Rüyada büyük dalgalardan kaçmak çoluk çocuğundan zarar göreceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, endişelerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada büyük dalgadan kaçmak zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz dalgasından kaçmak elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dev dalgalardan kaçmak iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada deniz dalgalarından kaçmak kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada dalgalardan kaçmak heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada dalgadan kaçmak ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük dalgadan kurtulmak deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments