Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük dalgadan kurtulmak

Rüyada büyük dalgadan kurtulmak

Rüyada büyük dalgadan kurtulmak azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, çekilen acıların unutulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük dalgadan kurtulmak gördüyseniz:

  • Sizi rekabet ortamına sokmak isteyen kişiler var.

Rüyada büyük dalgadan kurtulmak büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, bol bol hayır duası alınacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada büyük dalgalardan kurtulmak kötü sözler duylacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, yaptığı işten çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalgali denizden kurtulmak sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, yeni bir ortama gireceğine delalet eder.

Rüyada dev dalgalardan kurtulmak elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde dalgadan kurtulmak artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına yorulur.

Rüyada dalgalardan kurtulduğunu görmek mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dalgadan kurtulmak hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine inanılır.

Rüyada deniz dalgasından kurtulmak parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, doğru karar veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments