Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük çizme giymek

Rüyada büyük çizme giymek

Rüyada büyük çizme giymek başarısız ve mutsuz olacağına, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, içinin ve kafasının da rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük çizme giymek gördüyseniz:

  • Kendinize bir hediye alabilirsiniz.

Rüyada büyük çizme giymek patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına işaret eder.

Rüyada büyük çizme görmek bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada deri çizme giydiğini görmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, bekar ise evleneceğine, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına inanılır.

Rüyada başkasının çizme giydiğini görmek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının çizmesini giymek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok uzun çizme giymek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına delalettir.

Rüyada yeni çizme giydiğini görmek başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına tabir olunur.

Rüyada dar çizme giymek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, bol bol moral depolanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments