Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının çizmesini giymek

Rüyada başkasının çizmesini giymek

Rüyada başkasının çizmesini giymek kazanca kavuşacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, istenmeyen olaylar yaşanacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada başkasının çizmesini giymek gördüyseniz:

  • İlerdeki çekici imkanlar için bazı fedakarlıklar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada geniş çizme giymek şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada dar çizme giymek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına işaret eder.

Rüyada büyük çizme giymek akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, sıkıntı ve zahmet çekileceğine işaret eder.

Rüyada çizme giydiğini görmek ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski çizme giymek büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine alamet eder.

Rüyada uzun çizme giydiğini görmek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni çizme giydiğini görmek ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada çok uzun çizme giymek amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, aç kalacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments