Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni çizme giydiğini görmek

Rüyada yeni çizme giydiğini görmek

Rüyada yeni çizme giydiğini görmek istediği gibi bir hayata kavuşacağına, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, sorunların biteceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni çizme giydiğini gördüyseniz:

  • Keskin hareketlerden veya hamlelerden kaçınmalısınız.

Rüyada yeni çizme giydiğini görmek elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına işarettir.

Rüyada yeni siyah çizme giymek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına işarettir.

Rüyada yeni siyah çizme görmek sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yeni çizme görmek beğenilen işlere imza atacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada geniş çizme giymek uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, olur olmadık anlarda beyan edeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil çizme giydiğini görmek söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine işarettir.

Rüyada dar çizme giymek çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, aralarındaki problemlerin çözüleceğine, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada eski çizme giymek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments