Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının çizme giydiğini görmek

Rüyada başkasının çizme giydiğini görmek

Rüyada başkasının çizme giydiğini görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, başarının düşeceğine, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına delalettir.

Rüyada başkasının çizme giydiğini gördüyseniz:

  • İş birliklerinizi zor durumda bırakabilecek şeyle söz konusu olabilir.

Rüyada mor çizme giymek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına delalet eder.

Rüyada ayağa çizme giymek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına işaret eder.

Rüyada eski çizme giymek eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının çizme giydiğini görmek çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye yorulur.

Rüyada siyah çizme giydiğini görmek rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına yorulur.

Rüyada çamurlu çizme giymek özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada gri çizme giymek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, hasret çekenlerin buluşacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek topuklu çizme giymek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, ön plana çıkacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments