Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük çikolata görmek

Rüyada büyük çikolata görmek

Rüyada büyük çikolata görmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, bol muhabbette kalacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük çikolata gördüyseniz:

  • Bazılarınız sevdikleri kimselere düşündükleri hediyeyi alabilecekler.

Rüyada büyük çikolata görmek çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok büyük çikolata görmek ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, güç alacağına, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük çikolata yemek aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çikolata paylaştırmak kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize delalet eder.

Rüyada çikolatalı puding görmek bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine inanılır.

Rüyada birinin elinden çikolata almak gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına rivayet eder.

Rüyada çiçek ve çikolata görmek iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, açların doyacağına rivayet eder.

Rüyada çikolata dondurma görmek bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, parasının azalacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments