Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük adam görmek

Rüyada büyük adam görmek

Rüyada büyük adam görmek eskisinden de iyi olacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, rakiplerin alt edileceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük adam gördüyseniz:

  • İş kurmak veya iş bulmak gibi düşünceleriniz varsa bunu da karşıcinsten birisinden gelen yardımlarla halledeceksiniz.

Rüyada büyük burunlu adam görmek kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine inanılır.

Rüyada büyük bir adamla evlenmek dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada büyük bir adam görmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine delalet eder.

Rüyada büyük adam görmek elinde bulunan imkânların bollaşacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük adamlar görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, işinde istediği başarıyı elde edeceğine, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada büyük kafalı adam görmek zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kavga eden adamlar görmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına delalet etmektedir.

Rüyada tabancalı adam görmek çekemeyenlerin de çoğalacağına, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments