Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek boynuzlu öküz görmek

Rüyada tek boynuzlu öküz görmek

Rüyada tek boynuzlu öküz görmek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tek boynuzlu öküz gördüyseniz:

  • Ters giden şeyleri görmezden gelmek ileride daha büyük sorun yaratabilir.

Rüyada tek boynuzlu öküz görmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, kazançlı bir ortaklık kurulacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada boynuzlu öküz görmek hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına inanılır.

Rüyada öküz boynuzu görmek atılım yapacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine işarettir.

Rüyada öküzden boynuz yemek hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, Allah’ın sevgisini kazanacağına delalet eder.

Rüyada büyük boynuzlu öküz görmek sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada tek boynuzlu at görmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, sevdiklerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada tek boynuzlu keçi görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, imkânların günden güne azalacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada tek boynuzlu inek görmek kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments