Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öküz boynuzu görmek

Rüyada öküz boynuzu görmek

Rüyada öküz boynuzu görmek çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada öküz boynuzu gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki pek çok insan olumsuz deneyim yaşıyor dahi olsa, siz kendi adınıza yapacağınız işlerde doğru yolda gidiyorsunuz.

Rüyada öküz boynuzu görmek şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, rızkının çeşitleneceğine rivayet eder.

Rüyada büyük boynuzlu öküz görmek ihanet dolu bir işe girileceğine, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tek boynuzlu öküz görmek bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada öküzden boynuz yemek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada boynuzlu öküz görmek küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına işarettir.

Rüyada boynuzlu inekler görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada tek boynuzlu koç görmek kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boynuzlu tosun görmek alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments