Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynuzlu öküz görmek

Rüyada boynuzlu öküz görmek

Rüyada boynuzlu öküz görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, planlarının gerçekleşeceğine, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, sorunlarını gidereceğine, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine rivayet eder.

Rüyada boynuzlu öküz gördüyseniz:

  • Diğerlerinin fikirlerine gereğinden fazla önem vermeniz seçenekleri azaltabilir, bunu akılda tutarak yol almakta fayda var.

Rüyada boynuzlu öküz görmek üzüntülerin biteceğine, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, yetki sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tek boynuzlu öküz görmek bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, beklentilerin hızla gerçek olacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine alamet eder.

Rüyada öküz boynuzu görmek hayat düzeninin alt üst olacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine delalettir.

Rüyada büyük boynuzlu öküz görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada öküzden boynuz yemek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, dertlerinin artacağına, helal rızka sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boynuzlu fil görmek kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boynuzlu tavşan görmek değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada koçun boynuzundan tutmak hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments