Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş bina görmek

Rüyada boş bina görmek

Rüyada boş bina görmek aydınlık bir döneme girileceğine, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, şansının hep açık olacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, bazı sorunlarla uğraşılacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boş bina gördüyseniz:

  • Gergin ortamlardan uzak durmalısınız.

Rüyada boş bir bina görmek iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, tatsız sözlerin de unutulacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına delalet etmektedir.

Rüyada boş binaya girmek en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, güzel sözler işiteceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boş bina görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına alamet eder.

Rüyada büyük boş bina görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine rivayet eder.

Rüyada bina yaptırdığını görmek çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına delalettir.

Rüyada binadan çıkmak kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına yorulur.

Rüyada büyük bina görmek kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek binalara çıkmak ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments